El sopar benèfic de l'AECC aconsegueix recaptar prop de 20.000 euros


  • Comparteix:

La junta local de l'Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) ha reunit 400 persones en el tradicional sopar benèfic organitzat per recaptar fons per a la investigació mèdica i per oferir assistència als malalts de càncer. Al sopar, que ha tingut lloc a la Masia Can Magí aquest dissabte a la nit, els convidats han participat d'una tómbola, constituïda gràcies a les aportacions de molts comerços de la ciutat. A més, s'ha celebrat una subhasta de diversos objectes i un concert del cantautor Alejandro Abad.

Els diners recaptats es destinaran a la investigació mèdica del càncer i a donar assistència, tant física com psicològica, als malalts i a les seves famílies. Tot i que la xifra final no se sabrà fins aquest dijous, les previsions indiquen que els resultats ronden els 20.000 euros, una xifra semblant a la de l'any anterior.

La presidenta de la junta local de l'AECC, Marta Martí celebra l'assistència i la generositat dels convidats. L'escoltem.

Marta Martí

Tots els beneficis van destinats als malalts de càncer. Encara que aquest any hi ha crisi, la gent s'ha portat tant generosament que podem dir que no l'hem notat.




Martí ha destacat que a Sant Cugat cada any hi ha una vuitantena de casos de càncer. Per això és essencial qualsevol tipus de col·laboració en prevenció, detecció i cura de la malaltia.

En aquest sentit, l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, ha destacat la importància d'aquest sopar i de la col·laboració amb la lluita contra el càncer.

Lluís Recoder

Veig l'esforç que hi posen i la col·laboració dels comerços de la ciutat que ajuden a recaptar diners. Crec que és el sopar contrra el càncer més important de Catalunya. Es recapten molts diners i són diners molt ben empleats.


Recoder ha recordat que la ciutat compta des de l'any passat amb la presència de la delegació local de l'Oncolliga, que també lluita contra el càncer.

Amb el mateix objectiu, 400 persones han donat suport a aquest sopar que ha arribat a la seva 25ena edició. Alguns dels assistents han explicat què els sembla la iniciativa.

Assistents

És molt interessant perquè hem de guarir aquesta malaltia tant greu. / Crec que a Sant Cugat cada any aquest sopar va en augment, i és una cosa que no es perd.




A l'acte hi han assistit també la presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, el secretari general de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), Artur Mas, la diputada de CiU al Parlament, Glòria Renom i diversos representants de les formacions polítiques amb representació al consistori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.