El 6è Festival Internacional de Curtmetratges Actua arribarà a Sant Cugat al juny

Les pel·lícules es projectaran a la plaça Pere San

Societat

Publicat el 3/mar/09 per Josep Gimeno / Irene Campmany

Els curtmetratges del 6è Festival Internacional Actua organitzat per Intermón-Oxfam es projectaran a mitjans de juny a Sant Cugat. Un acord amb l'Ajuntament permetrà que els curts es puguin veure a la plaça Pere San.

Fins al proper 15 d'abril, tots els majors de 18 anys podran presentar les seves obres, ja siguin documentals o peces de ficció, per ser seleccionades. La temàtica de les obres ha de girar al voltant de l'educació com a dret imprescindible per eradicar la pobresa. El format ha de ser en suport VHS o DVD, els dos en format PAL.

La coordinadora d'Intermón-Oxfam, Anna Llobet, explica les diferents categories de premis que s'entregaran al certamen.

Anna Llobet

Hi ha diferents categories. Un premi a curts documentals, un altre per curts creatius i també n'entreguem un a partir de la votació del públic.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Llobet també comenta d'on va sorgir la idea de projectar els curts al nostre municipi.

Anna Llobet

A Sant Cugat el comitè té un equip de sensibilització per fer arribar a la ciutadania un seguit de propostes sobre la realitat dels països del sud.

Your browser doesn’t support HTML5 audio







Les bases per participar en el festival es poden trobar al web d'Intermon Oxfam. També es poden passar a recollir a la botiga de Sant Cugat, al carrer Enric Granados, número 10.