Arxivada la causa contra una treballadora de la ludoteca Tintín 2 per presumptes maltractaments


Temes relacionats

L'equip de govern descarta regular, momentàniament, les activitats d'una ludoteca, tal com vol ICV-EUiA (22/oct/08)

Denuncien presumptes maltractaments a infants en una ludoteca de la ciutat (22/oct/08)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una ludoteca

Imatge d'arxiu d'una ludoteca

El jutge arxiva la causa contra una professora de la ludoteca Tintín 2 per presumptes maltractaments per manca de proves. Aquest procediment va iniciar-se quan Carmen Flores va denunciar els suposats maltractaments als Mossos d'Esquadra. Ara, la direcció del centre educatiu presentarà una querella per calúmnies i denúncia falsa contra la denunciant.

Flores va presentar la denúncia després d'haver-se presentat sense èxit a unes proves de selecció per a una plaça d'auxiliar de professora d'aquest centre. Segons la denunciant, una treballadora del centre escridassava amb violència als nens, els rentava amb aigua freda i els feia menjar aliments que havien vomitat. El jutge ha dictaminat que no existeix cap prova que demostri aquestes denuncies i, per tant, ha arxivat la causa.

La directora de Tintín 2, Cèlia Jarque, assegura que en cap moment van dubtar de la innocència de la denunciada. Són declaracions a Cugat.cat.

Cèlia Jarque

Ni jo com a directora ni els pares dels nens del centre mai no vam tenir cap dubte sobre la innocència de la professora.


La ludoteca ha anunciat la presentació d'una querella contra Flores per calúmnies i denúncia falsa i reclama una 'indemnització pels greus danys econòmics i morals ocasionats al centre i a les seves professionals'. Segons la direcció del centre, Flores va agreujar aquests perjudicis quan va assistir al ple municipal de Sant Cugat per fer pública la seva denúncia, uns fets difosos posteriorment per mitjans de comunicació.

Jarque explica el motiu de la denúncia.

Cèlia Jarque

Hem posat aquesta demanda contra Flores. Ara els advocats ja saben què han de fer amb aquesta persona.





Flores va denunciar els presumptes fets al setembre i els va donar a conèixer en el ple municipal d'aquell mes.



  • Comparteix:

COMENTARIS

El fet que no hi hagi proves no dóna la raó en cap cas a aquesta ludoteca que es feia passar per escola bressol, enganyant a tothom. Si us hi fixeu ara s'anomena guarderia, però només té permís per fer de ludoteca. NO ESTÀ HOMOLOGADA per la Generalitat de Catalunya i des del centre encara treuen pit ! És una vergonya que el nostre ajuntament toleri aquest funcionament irregular perjudicant a pares i mares de Sant Cugat.

cloe. Enviat el 18/feb/09


Com a usuari de la Tintin2 durant dos cursos escolars, el que trobo que és una vergonya es que s'acusi d'uns fets totalment falsos i que ningú posi en dubte el seny de la denunciant. L'ajuntament ha de tolerar aquests centres, doncs és la mateixa administració que els necessita per la manca de serveis que hi ha en aquesta ciutat d'aparador, doncs s'ha construït sense cap mena de planificació. Sort que encara tenim alguns barris ben vuits!

Sigró. Enviat el 19/feb/09


No es tracta de si es una escola bressol,una guarderia.una ludoteca o una farmàcia,es tracta d'unes persones ( i no nomes las de Tintin) que han estat difamades per aquesta senyora que s'ha dedicat a desprestigiar a las treballadores i als familiars.Això si que es una vergonya i si us plau no intentin desviar el tema de la denuncia que es va fer per maltractaments i no perquè era o no era una escola bressol.

lulu. Enviat el 19/feb/09


avui divendres quasi tot Sant Cugat ja s\'haurà assabentat del dictamen del jutge.Esperem que tots als que van recolzar a aquesta senyora reflexionin sobre al mal que va fer i las conseqüències que va portat tot això.Sobretot aquells pares que van dubtar del Tintin i van creure una persona que com ja s\'ha comprovat va fer una falsa denuncia.

lulu. Enviat el 20/feb/09


A la sra. Cloe. Se nota que no es nada culta y que de justicia no entiende nada, cuando el juez ha archivado el caso es porque lo ha estudiado profundamente y a llamado a las personas que el creia oportunas para testificar. Esta chica Carmen Flores no sabe todo el daño ha ocasinado al centro, a los padres y la directora que en su momento estaba embarazada de 7 meses con sus falsas denuncias y calumnias. Yo como directora del centro estaba esa mañana en el parvulario y como madre de familia que soy y llevando 23 años dedicandome a la enseñanza infantil comprendera que en mi centro no hubiera consentido nunca ningun hecho como los que se han citado. Por ultimo le notifico que tengo la licencia de escola bressol teniendo ya otro centro en Barcelona que tambien se llama Tintin y como le he dicho antes llevo 23 años con 4 centros infantiles a mi espalda. Antes de hablar y escribir nada informese bien porque puede seguir causando confusiones y si quiere acerquese hasta el centro que encantada le enseñare la licencia. Atentamente

celia. Enviat el 20/feb/09


Sra Celia: disculpi la meva ignorància per pensar que una ludoteca pot seguir fent d'escola bressol sense permís i sense passar els controls corresponents. De vegades hi ha coses que no es poden demostrar però això no vol dir que no hagin passat. No se si el fet d'escriure en català ha fet que no m'entengui correctament. Li recomano que sigui una mica més humil i pensi en les famílies trasbalsades per aquest trist afer. Elles son les auténticament perjudicades. El que té vostè és un negoci i prou.

cloe. Enviat el 20/feb/09


dedueixo que Cloe deu ser amic o familiar de la senyora Flores,doncs be,no creu que que qui haurien de ser mes humils son vos ters?Ja s'ha demostrat que aquesta senyora va ficar la pota de ple,com us en queda'n ganes de continuar amb això?.Si us plau si encare tenen una mica de dignitat deixin el tema perquè ja no els creu ningú.

lulu. Enviat el 20/feb/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.