ProBici veu amb bons ulls connectar amb carril bici els punts d''interès' de la ciutat


  • Comparteix:

Responsables de Probici durant la roda de premsa

Responsables de Probici durant la roda de premsa

ProBici Sant Cugat veu amb bons ulls la proposta de l'Ajuntament d'interconnectar amb carrils bici els principals punts de Sant Cugat. La tinenta d'alcalde de Mobilitat, Marta Subirà, creu que el recorregut dels carrils ha de tenir sentit i ha explicat que l'objectiu és unir punts d''interès' com escoles, mercats i estacions. En paral·lel, ProBici ha proposat un seguit de mesures per millorar la mobilitat del municipi, com crear 'autobusos de barri' a les zones de menor demanda o augmentar la freqüència del transport públic en algunes àrees de la ciutat.

La tinenta d'alcalde de Mobilitat, Marta Subirà, considera que els carrils bici de la ciutat han de servir per traslladar els ciutadans d'un lloc a un altre. Són declaracions a Cugat.cat.

Marta Subirà

El recorregut intentem que vinculi els elements d'interès de la ciutat.



ProBici ha explicat que ha arribat el moment en què l'Ajuntament ha de decidir entre potenciar el transport públic o el privat. El president del Bicicleta Club de Catalunya i membre de ProBici, Martí Rius, explica algunes de les propostes que es podrien aplicar a Sant Cugat.

Martí Rius

La mobilitat de Sant Cugat té un repte: ajudar a què la ciutat contribueixi a aturar el canvi climàtic.



Rius també ha comentat que s'haurien de millorar les voreres dels carrers i crear passos de vianants a totes les cruïlles de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.