La plataforma Prou! recull firmes a Sant Cugat per l'abolició de les curses de braus


Temes relacionats

ERC, les JERC i el PACMA recolliran signatures per abolir les curses de braus (25/nov/08)


  • Comparteix:

Un estand a la plaça Dr. Galtés recollirà signatures contra les curses de braus

Un estand a la plaça Dr. Galtés recollirà signatures contra les curses de braus

La plataforma Prou! recollirà signatures a la nostra ciutat aquest dissabte per abolir les curses de braus. L'entitat, que ja ha recollit més de 85.000 signatures arreu de Catalunya, pretén que els diputats del Parlament tractin una reforma de la llei que prohibeixi les curses de braus mitjançant una Iniciativa Legislativa Popular (ILP). La plataforma visitarà la nostra ciutat els propers quatre dissabtes.

La seu local d'ERC, l'espai gastronòmic Terra Dolça i diversos establiments comercials de la ciutat seràn els punts fixos on els santcugatencs es podran sumar a la campanya. A més aquest dissabte i el de la setmana vinent també hi haurà un estand de la plataforma Prou! a la plaça Doctor Galtés des de les cinc de la tarda i fins a les vuit del vespre.

Els dos primers dissabtes de març la plataforma estarà present a la plaça d'Octavià des de les onze del matí fins les dues del migdia.

L'entitat ha recollit prop de 86.000 signatures. Tot i estar l'espera de la validació, la plataforma ha explicat que recollirà el màxim nombre de signatures per arribar al Parlament amb un cop d'efecte i de força.

Fa quatre anys Sant Cugat es va declarar ciutat antitaurina i 'ciutat amiga dels animals'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.