Recoder aprofita el Dia d'Andalusia per anunciar que les obres del nou CPA començaran d'aquí un mes

En la celebració del Dia d'Andalusia no hi va faltar el tradicional vi d'honor

Societat

Publicat el 3/mar/03 per Esteve

El Centro Popular Andaluz ha celebrat la tradicional festa del Dia d'Andalusia amb l'anunci que, en el termini d'un mes, podrà començar la construcció de la nova seu de l'entitat. Centenars de persones han participat del vi d'honor i el potatge andalús, en un any marcat pel vint-i-cinquè aniversari del naixement d'aquesta comunitat autònoma.

Com a novetat, aquest any la festa ha comptat amb la interpretació de l'himne d'Andalusia i de Catalunya a càrrec de la banda de tambors i cornetes de Castellar. Durant l'acte oficial, el president del CPA, Gabriel Ruiz, ha destacat que aquesta festa estreny els lligams entre dues cultures ben diferents, però molt unides:

Gabriel Ruiz

El CPA celebra el Dia d'Andalusia des de la seva fundació


Per la seva part, l'alcalde ha situat la celebració en el marc de l'Any del Mil·lenari, referint-se a l'exposició dels 'Aromes de l'Al-Andalus' i a la necessitat de conèixer i respectar les cultures diferents. Lluís Recoder també ha anunciat que en poques setmanes se signarà el conveni pel trasllat de la seu del CPA a uns nous terrenys. Un projecte que permetrà al centre andalús encetar el segle 21 amb una nova seu i una nova etapa:

Lluís Recoder

Si els cedeixen un terreny, el més normal és que nosaltres els hi passem un altre


El programa d'actes s'ha completat aquest diumenge amb la festa de la Federació Andalusa de Comunitats al parc de la Guineueta de Barcelona.