La FAV rebutja la pujada de preus desmesurada amb una concentració ciutadana


  • Comparteix:

Les tarifes elèctriques, entre les principals queixes

Les tarifes elèctriques, entre les principals queixes

La Federació d'Associacions de Veïns (FAV) de Sant Cugat se suma a la convocatòria de concentracions per rebutjar la pujada de preus generalitzada per sobre de l'IPC. La concentració tindrà lloc el 10 de març davant de l'ajuntament, on s'espera que acudeixi el major nombre de santcugatencs per donar suport a la petició.

La concentració de Sant Cugat es farà de manera simultània a diversos municipis catalans, convocats per la Confederació d'Associacions de Veïns de Catalunya (CONFAVC). En el cas de la nostra ciutat, la cita serà davant el consistori de manera simbòlica, tot i que és dels pocs ajuntaments que ha ajustat l'increment de preus a l'IPC real, l'1,6%.

La pujada de preus és especialment elevada en serveis supramunicipals com les tarifes elèctriques, el transport públic i l'aigua, tarifes que s'han incrementat per sobre del 4%.

El president de la FAV, Manel Sánchez, explica l'objectiu de la protesta.

Manel Sánchez

És una crida contra els abusos que s'estan produint amb les pujades de preu per sobre de l'IPC. Cal fer una mobilització.


L'organització vol fer extensible la convocatòria a tots els partits polítics, entitats i col·lectius de Sant Cugat. És per això que es fa una crida a tots els santcugatencs per acudir el 10 de març a la protesta. Ho explica Sánchez

Manel Sánchez

A vegades és una sorpresa i hi ha més gent de la que t'esperaves. És un motiu per sortir al carrer.


Abans, els convocants es reuniran el proper dijous a les vuit del vespre a l'Ateneu en una trobada oberta a totes les entitats que hi vulguin participar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.