Teatre infantil, concurs de disfresses i xocolatada són les propostes del carnaval de Valldoreix


Temes relacionats

Sant Cugat celebra aquest dissabte el Carnaval amb el ball de gitanes i el concurs de comparses (20/feb/09)


  • Comparteix:

Carnaval de Valldoreix d'altres anys

Carnaval de Valldoreix d'altres anys

Valldoreix celebra avui el Carnaval amb una representació teatral, un concurs de disfresses i una xocolatada. Aquests actes tindran lloc a la plaça del Casal de Cultura i, en cas de pluja, es traslladaran a la Nau de Cultura.

A les onze del matí s'enceta el Carnaval a Valldoreix amb l'obra de teatre infantil 'A la plaça fan ballades' a càrrec de la companyia 'El somni del drac'. La mostra teatral finalitzarà amb una xocolatada per a grans i petits.

A la tarda tindrà lloc el concurs de disfresses en el qual es premiaran els millors vestits en la categoria d'adults, joves i infants amb un xec de 200 euros per bescanviar per llibres a la llibreria Mytos. La resta de participants seran obsequiats amb un diploma acreditatiu de participació.

La vocal de Serveis Socials de l'EMD de Valldoreix, Teresa Veciana, explica l'accent infantil que ha adoptat el Carnaval de Valldoreix.


Teresa Veciana

És un carnaval infantil que comptarà amb animació i ball per als més menuts, un concurs de disfresses i una xocolatada aquest diumenge.



Durant la celebració, també es farà l'entrega dels premis del Concurs de Carrosses de la Cavalcada de Reis 2009. El primer premi xifrat en 200 euros se l'emportarà el Club Voleibol Lubesa; el segon premi, de 200 euros, serà per l'Espai de la Creu Roja, i el tercer guardó valorat en 150 euros s'entregarà a l'Associació de Veïns de Can Majó. A més, cada carrossa participant també rebrà un pernil com a obsequi de participació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.