El Rotary Club fa un pas més per agermanar-se amb el seu homònim d'Alba


  • Comparteix:

Els presidents dels dos Rotarys i la regidora d'Educació, Ester Salat

Els presidents dels dos Rotarys i la regidora d'Educació, Ester Salat

Una delegació del Rotary Club de la ciutat italiana d'Alba ha visitat Sant Cugat per encaminar l'agermanament amb el Rotary Club de Sant Cugat, que serà definitiu l'any vinent. Els presidents de les dues entitats han destacat la importància de la seva unió ja que asseguren que potencia la cultura i l'esport entre les dues ciutats i ajudarà a crear projectes d'ajut humanitari en l'àmbit internacional. A l'acten hi han assistit Francesc Daura i Francesco Caffa, presidents del Rotary de Sant Cugat i d'Alba, respectivament, i la regidora d'Educació i Joventut, Ester Salat, entre d'altres.

La bona relació entre la ciutat d'Alba i Sant Cugat, agermanades des de l'any 2007, es materialitza un cop més amb l'agermanament de les respectives delegacions locals que el Rotary Club té a cada ciutat.

El president del Rotary Club d'Alba, Francesco Caffa, explica els els objectius d'aquest agermanament.

Francesco Caffa

Hem de trencar les barreres i som tots persones que lluitem per ajudar als altres.


De la seva banda, el president del Rotary Club de Sant Cugat, Francesc Daura, ha destacat que aquest és un gran pas per l'agermanament però encara està tot per decidir.

Francesc Daura

Al sopar de gala haurem de decidir com farem efectiu aquest agermanament, amb la ceremònia oficial, però tot està per decidir.



La regidora d'Educació i Joventut, Ester Salat, ha lloat la gran tasca que desenvolupen les delegacions locals que el Rotary Club té a moltes ciutats del món i ha destacat la col·laboració i la bona relació entre les dues poblacions.

A l'acte hi han assistit una trentena de persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.