Lluís Recoder: 'Els Premis demostren que hi ha un fet diferencial santcugatenc'


  • Comparteix:

L'alcalde considera que els Premis Ciutat de Sant Cugat demostren que hi ha un 'fet diferencial santcugatenc', basat en la vitalitat de la seva gent i les iniciatives de les seves entitats. En la cerimònia de lliurament dels guardons, aquest diumenge, Lluís Recoder ha dit que la ciutat continua conservant un 'esperit de poble' que s'ha de mantenir.

Segons Recoder, els Premis Ciutat de Sant Cugat demostren que no vivim en un municipi 'de façana', sinó en un poble viu i amb molt de futur. L'alcalde ha explicat així com entén el 'fet diferencial santcugatenc'.

Lluís Recoder

El que ens dóna el caràcter diferencial és que som una ciutat amb vida pròpia, un microcosmos, no només una façana.









D'altra banda, l'alcalde ha lloat la trajectòria artística i personal d'Emma Vilarasau, premi extraordinari d'aquesta edició, i ha destacat el seu arrelament a la ciutat i la seva vàlua com a actriu.

Per primera vegada, Cugat.cat ha retransmès en directe, a través del seu diari electrònic, la cerimònia de lliurament dels premis Ciutat de Sant Cugat.



  • Comparteix:

COMENTARIS

quin morro té el recoder!iniciatives de les entitats?! serà per les facilitats que l'ajuntament posa... quina cara més dura

genís. Enviat el 23/feb/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.