14 actes per commemorar el Dia Internacional de la Dona


  • Comparteix:

Un concert de Martirio al Teatre-Auditori, una xerrada de l'Associació d'Homes per a la Igualtat de Gènere i un homenatge a les dones nascudes entre el 1915 i 1936 són les activitats més destacades del Dia de la Dona a Sant Cugat. L'Ajuntament, conjuntament amb diverses entitats, ha preparat un programa d'actes que s'allargarà tot el març.

Durant la presentació dels actes, la regidora d'Igualtat, Susanna Pellicer, ha fet una crida a la participació masculina.

Susanna Pellicer

La lluita de les dones s'ha de fer amb els homes, no contra els homes.


El Teatre-Auditori col·labora un any més amb aquesta causa. El director de l'equipament, Pep Tugues, explica que el concert de Martirio, que tindrà lloc el primer divendres de març, no serà un simple espectacle musical.

Pep Tugues

Amb aquest concert aconseguim l'objectiu d'entretenir i llançar un misssatge.


Un dels actes serà la representació de 'Cunyades' a càrrec del Grup de Teatre les Xandrines. El Casal de Cultura de Mira-sol acollirà aquest muntatge el darrer cap de setmana de març. Una de les seves membres, Maria Vancells, explica en què consisteix la seva aportació.

Maria Vancells

Representem una obra que representa els problemes de les dones als anys 60, que alguns encara s'arrosseguen


La xerrada 'La vacuna del papil·loma humà' al Centre Cívic de les Planes, el 4 de març, arrancarà les activitats per commemorar el Dia de la Dona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.