L'escola La Farga participa virtualment en una trobada de ministres d'ensenyament de la UE


  • Comparteix:

L'escola La Farga ha participat amb 23 escoles de tot Europa en una trobada dels ministres d'ensenyament de la Unió Europea a través de les noves tecnologies. La videoconferència, que ha servit per posar de relleu l'ús que fa cada centre escolar de les tecnologies, també ha servit per rebutjar, de manera unànime, una possible guerra a l'Iraq.

L'Escola La Farga ha estat la representant de l'Estat Espanyol en l'intercanvi d'experiències que 23 centres escolars de tot Europa han fet per videoconferència a la trobada dels ministres d'Educació que s'ha fet sota la presidència grega de la Unió Europea.

La sessió ha estat preparada per quatre alumnes d'ESO que han exposat l'ús que fa l'escola de les noves tecnologies. Segons Xavier Serra, cap d'estudis, un dels moments més especials ha estat quan els alumnes dels 24 països han coincidit a rebutjar la guerra:

Xavier Serra

Al final, els grecs van preguntar com creien els estudiants que s'havia d'afrontar el tema de la pau


Serra ha destacat el pes que estan adquirint les tecnologies de la informació en els currículums escolars de tot Europa i la importància de no perdre el tren de les noves tecnologies. Serra ha explicat que alumnes i professors ja n'han extret algunes aplicacions a la videoconferència.

Xavier Serra

Calia una certa habilitat amb l'anglès perquè la video-conferència era en aquest idioma


La Farga espera, ara, repetir l'experiència amb els centres participants en alguna altra temàtica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.