El CPA entra a la FECAC tot i demanar una fusió entre les dues federacions d'andalusos a Catalunya


  • Comparteix:

Imatge exterior del CPA

Imatge exterior del CPA

El Centro Popular Andaluz (CPA) ja forma part de la Federació d'Entitats Culturals Andaluses de Catalunya (FECAC), una de les dues associacions andaluses que hi ha al país. Tot i això, el CPA reclama una fusió entre les dues federacions ja que consideren que aquesta dicotomia només ajuda a crear conflictes entre andalusos.

Durant un temps, l'entitat santcugatenca també ha format part de la Federació Andalusa de Comunitats. La FECAC, però, és la federació amb més pes i influència, motiu pel qual el CPA de la ciutat s'hi ha tornat a inscriure.

Tot i haver format part de les dues federacions, el president del Centro Popular Andaluz a Sant Cugat, Antonio Rodríguez, demana una fusió per unir tots els andalusos que viuen a Catalunya.

Antonio Rodríguez

Els andalusos no podem permetre que hi hagi dues federacions perquè hem d'estar tots units i mostrar així una igualtat.



La FECAC és l'organitzadora de la Feria de Abril de Barcelona i del Dia d'Andalusia, que enguany se celebrarà aquest cap de setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.