La Comissió de Barraques habilita un MySpace perquè els grups que vulguin tocar a Festa Major hi pengin una maqueta


  • Comparteix:

Imatge d'una edició anterior de les Barraques

Imatge d'una edició anterior de les Barraques

Totes les entitats de la ciutat que vulguin presentar una candidatura per tenir una barraca a la Festa Major 2009 ho poden fer dirigint-se a la Comissió de Barraques fins el 12 de març. Com a novetat, l'organització insta tots els grups musicals santcugatencs que vulguin tocar durant la celebració a penjar la seva maqueta al nou MySpace obert per a l'ocasió.

La Comissió de Barraques s'ha posat a treballar per preparar l'edició de la Festa Major d'aquest 2009. L'organització ja ha començat a demanar a les entitats i organitzacions de la ciutat que volen aconseguir una barraca que enviïn un missatge de correu electrònic a l'adreça brrq09@gmail.com.

La novetat d'aquest any és el MySpace que ha habilitat l'organització per donar la possibilitat als grups locals que vulguin tocar de penjar la seva maqueta. Ho explica el membre de la Comissió de Barraques, Víctor Bosch.

Víctor Bosch

Com a novetat hem obert una pàgina de MySpace. Creiem que així pot arribar a més gent i a molts més grups i podrem tenir un ventall més ampli de varietat musical.


Els interessats a obtenir una barraca poden enviar el correu electrònic fins el 12 de març. Aquest mateix dia hi haurà una reunió informativa al Casal de Joves TorreBlanca a les vuit del vespre.

D'altra banda, la data límit per als grups locals per penjar la seva maqueta és el 5 d'abril. Quan totes les maquetes estiguin penjades, l'organització en farà una selecció. El MySpace on poden promocionar-se per participar a la Festa Major és Myspace.com/brrq09escenaris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.