Sant Cugat haurà de compartir amb Madrid la producció i emissió del nou canal cultural de TVE


Temes relacionats

Sant Cugat vol que el centre de TVE de la ciutat aculli el Canal Cultura de RTVE (18/feb/09)


  • Comparteix:

Els centre de RTVE a la nostra ciutat està situal al polígon Can Sant Joan

Els centre de RTVE a la nostra ciutat està situal al polígon Can Sant Joan

El centre de Ràdio Televisió Espanyola (RTVE) a Sant Cugat participarà en la producció i emissió del nou canal Cultural.es, tot i que compartirà la tasca amb el centre de Madrid. En una compareixença al Senat aquest dijous, el president de la corporació, Luis Fernández, ha eludit concretar si la nostra ciutat acollirà la seu del futur canal i s'ha limitat a apuntar que 'no està definida'. L'últim ple municipal del municipi va demanar a l'executiu espanyol acollir la seu estatal del nou canal.

Segons Fernández, el centre que TVE té a Sant Cugat participarà de manera 'destacada' en l'elaboració del futur canal. El president de la corporació ha explicat que encara no s'ha decidit quin serà el centre de producció del nou canal, però ha assegurat que la televisió compta amb dos centres 'grans i magnífics' a Sant Cugat i Madrid. El canal, Cultural.es, començarà a emetre en proves aquest 2009, tot i que s'implantarà de manera definitiva amb la televisió digital terrestre des de l'abril de 2010.

En l'últim ple municipal, tots els partits de Sant Cugat van acordar en una declaració institucional demanar al govern espanyol que el centre de TVE ubicat a la nostra ciutat acollís la producció i emissió del Canal Cultural de RTVE adreçat al conjunt de l'Estat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.