Els Castellers de Sant Cugat obren al públic les seves sessions d'assajos


  • Comparteix:

La Colla dels Castellers de Sant Cugat obren, a partir d'avui, els seus assajos al Pavelló Municipal a la participació dels santcugatencs. Després de la inauguració de la temporada, amb un castell de sis amb motiu de la festa de Sant Medir, els castellers, encara pendents del possible trasllat de la seva seu al Celler Cooperatiu, encaren la nova temporada amb optimisme.

Els assajos, que es faran dimarts i divendres a partir de dos quarts de nou del vespre, estan oberts a tothom i pretenen acostar a la gent a la tradició castellera. Un dels cap de colla, Alex Castellarnau, ho explica:

Alex Castellarnau

La intenció és que un cop mirin els assajos puguin animar-se a participar


Respecte al possible trasllat de la seu dels Castellers al Celler Cooperatiu les obres estan aturades a l'espera d'una subvenció de Foment. Des de la colla, es creu que el necessari es trobar un punt de trobada on la gent s'hi pugui identificar:

Alex Castellarnau

El Celler Cooperatiu és un espai ideal per poder assajar


Els últims canvis en la junta administrativa i la comissió tècnica no han variat gaire els objectius dels Castellers. Enguany, volen incidir en la necessitat d'ensenyar un altre cop a fer castells als més novells:

Alex Castellarnau

El principal objectiu d'aquest any és ensenyar tècnicament a fer castells a la gent


La propera actuació dels Castellers serà el proper diumenge dia 16 al barri de Gràcia de Barcelona. Estaran acompanyats per la colla dels Castellers de Sarrià, els Castellers de Sants i els castellers de la vila de Gràcia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.