El grup Atena reclama a l'Ajuntament que doti de més pressupost el programa Dona Informació


  • Comparteix:

El grup Atena Dones de Sant Cugat celebrarà el Dia Internacional de la Dona Treballadora reunint al Casal del Barri dones immigrants que viuen a la ciutat. El col·lectiu femení ha aprofitat la celebració de dissabte per demanar a l'Ajuntament que augmenti el pressupost i els recursos humans de l'oficina Dona Informació.

Les membres de col·lectiu Atena Dones Sant Cugat fan una crida a les immigrants que viuen a la ciutat perquè participin dissabte a una trobada multicultural, amb motiu del Dia de la Dona Treballadora. L'acte, que començarà a les 5 al Casal del Barri, vol ser una reunió multicultural en la qual les dones portaran plats tradicionals del seu país de procedència. La vicepresidenta del grup Atena Dones, Carmen Larraburu, ha explicat l'objectiu d'aquesta activitat:

Carmen Larraburu

Volem celebrar juntes aquesta festivitat aportant cada una un petit tast de música i menjar del seu país


Actualment, Atena Dones manté contactes, de forma regular, amb diversos col·lectius de dones immigrants. Larraburu ha explicat que la funció de l'entitat és orientar les immigrants sobre quins són els camins per a resoldre els seus problemes. En aquest sentit, Larraburu ha comentat que és el consistori qui té les infrastructures per atendre aquestes demandes, tot i que el servei Dona Informació, diu, hauria d'incrementar notablement el seu pressupost:

Carmen Larraburu

L'administració ha d'afavorir que hi hagi llocs on les dones puguin informar-se, per això volem que s'incrementi el pressupost de Dona Informació


D'altra banda, el grup Atena Dones continua amb el seu programa habitual d'activitats. Aquesta tarda Carmen Larraburu ofereix una conferència al Casal Cultural de Mira-Sol sobre la dona a l'àmbit familiar i professional. L'acte, que està organitzat pel col·lectiu de Gent Gran de Mira-Sol, començarà a les 7 de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.