Un torneig organitzat per les JERC reforça la unió entre joves independentistes del vallès


  • Comparteix:

El torneig ha posat punt i final amb una botifarrada popular

El torneig ha posat punt i final amb una botifarrada popular

El torneig de futbol organitzat per les JERC i celebrat aquest dissabte ha servit per reforçar la unió entre els joves independentistes del vallès. L'acte, que s'allargat durant tot el matí, ha finalitzat amb una botifarrada popular. Aquesta és la 5ena edició del torneig de futbol, que ja ha passat per Terrassa, Santa Perpètua de la Mogoda i Ripoll, entre altres localitats.

El torneig comarcal de futbol ha començat a les deu del matí a les pistes de Sant Francesc, on s'han reunit els joves més actius de les JERC. Després dels partits de futbol, els joves independentistes han tancat la jornada amb una botifarrada popular.

El president de la delegació de les JERC a Sant Cugat, Bernat Picornell, explica en què ha consistit el torneig.

Bernat Picornell

Ens hem reunit diferents seccions locals del Vallès i hem organitzat aquest torneig que enguany ha tocat a Sant Cugat.


Les diferents delegacions de les JERC del Vallès impulsen projectes comuns com el festival Connecta i una campanya d'integració dels joves immigrants d'abast regional, entre altres.

El president de la delegació comarcal del Vallès, Carles Caballero, valora molt positivament actes com el d'aquest matí.

Carles Caballero

Qualsevol moviment d'unió dels joves de la comarca és positiu. En el moment que els joves de la comarca s'ajunten a treballar plegats ja ho podem valorar positivament.


D'altra banda, el president de la delegació del Vallès ha mostrat la seva satisfacció davant la feina que duu a terme la delegació de Sant Cugat. Segons Caballero són un referent nacional i capdavantera del jovent independentista dels Països Catalans.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.