La plataforma Prou!, en contra de les curses de braus, ja ha recollit més de 300 signatures a la nostra ciutat


Temes relacionats

ERC, les JERC i el PACMA recolliran signatures per abolir les curses de braus (25/nov/08)


  • Comparteix:

L'estand situat a la plaça Doctor Galtés és un dels espais de recollida de firmes

L'estand situat a la plaça Doctor Galtés és un dels espais de recollida de firmes

La plataforma Prou! ja ha recollit al nostre municipi més de 300 signatures per abolir les curses de braus a Catalunya. L'entitat ha instal·lat una taula a la plaça Doctor Galtés amb l'objectiu d'arribar a les 700 signatures durant els propers caps de setmana. La campanya Prou! pretén que el Parlament aprovi una reforma de la llei que prohibeixi les curses de braus mitjançant una Iniciativa Legislativa Popular (ILP).

Un estand situat a la plaça Doctor Galtés ha servit per recollir signatures en contra de les curses de braus. La taula s'ubicarà de nou el proper cap de setmana i els dos següents es traslladarà fins a la plaça d'Octavià.

A més, l'entitat ha ubicat diversos espais fixos de recollida de firmes a la nostra ciutat, entre els quals hi ha l'espai gastronòmic Terra Dolça, la seu local d'ERC i diversos establiments comercials de Sant Cugat.

Un dels membres de la plataforma Prou! Eduard Anguita, explica la importància de recollir el màxim nombre de signatures.

Eduard Anguita

És una campanya a nivell nacional i de moment portem més de 90.000 signatures. Ja tenim la proposta dins el Parlament, ara es busca un cop d'efecte amb el màxim de signatures possibles.


Tot i que només es necessiten 50.000 signatures perquè la iniciativa entri al Parlament, la campanya Prou! ja ha recollit més de 90.000 signatures arreu de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.