L'última interpretació d'Eastwood, als cinemes locals


  • Comparteix:

Eastwood ha dirigit també 'Sense perdó' i 'Mystic River'

Eastwood ha dirigit també 'Sense perdó' i 'Mystic River'

'Gran Torino', l'últim film de Clint Eastwood com a actor, és l'estrena més destacada dels cinemes de Sant Cugat. Després dels Oscars, les dues sales renoven cartellera amb novetats com 'Watchmen' i 'Más allá de los sueños'.

Clint Eastwood ha decidit retirar-se de la interpretació i ho fa dirigint 'Gran Torino', una de les estrenes més rellevants del 2009. L'actor nord-americà assumeix el personatge d'un veterà de Corea que manté una peculiar relació amb un jove xinès que intenta robar-lo. Eastwood també s'encarrega de la banda sonora de la cinta.

Un altre novetat és 'Watchmen'. La pel·lícula explica la història d'un súperheroi emmascarat que vol venjar la mort del seu millor amic. El protagonista és Billy Cudrup, que ha participat en films com 'Big fish' i 'Sleepers'.

Adam Sandler porta la ració de comèdia infantil a 'Más allá de los sueños'. Al film també participen les televisives Courtney Cox i Keri Russell. Totes les novetats cinematogràfiques de la setmana es poden veure als dos cinemes de Sant Cugat. En el cas de Cinesa, a més, es projecta 'El nido vacio', dins el cicle de Cinema d'Autor que ofereix projeccions dijous.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.