Dimiteix el cap operatiu de l'ADF per presumptes 'irregularitats tècniques'


  • Comparteix:

Vehicles de l'Agrupació per la Defensa Forestal

Vehicles de l'Agrupació per la Defensa Forestal

El fins ara cap operatiu de l'Agrupació per la Defensa Forestal (ADF), Manel González, ha renunciat al càrrec verbalment aquest dissabte i ha dimitit com a president del grup d'intervenció immediata. Segons ha confirmat a Cugat.cat l'actual cap en funcions de l'organització, González deixa els càrrecs per 'motius personals per suposades irregularitats tècniques'. L'ADF i l'Ajuntament han confirmat també que González es troba immers en un procés judicial.

En la reunió que va tenir lloc dissabte a la tarda, Manel González va renunciar als dos càrrecs que ostentava per 'motius personals'. Ignasi Ferreira va sortir elegit com a cap en funcions de l'ADF a l'espera de constituir una nova junta. Escoltem el mateix Ferreira en declaracions a Cugat.cat.

Ignasi Ferreira

Per motius personals i per un seguit d'irregularitats internes. Es va fer per votació i va dimitir dels seus dos càrrecs.


Tant l'Ajuntament com Ferreira han confirmat que Manel González està immers en un procés judicial, però no han volgut entrar en valoracions fins que no hi hagi una sentència ferma, ja que asseguren que respecten la presumpció d'innocència.

L'actual cap en funcions de l'ADF ha volgut agrair a González la tasca feta en els darrers anys al capdavant de l'agrupació.

Ignasi Ferreira

Agraïm al 100% la tasca feta durant els anys al capdavant de l'agrupació. Es va acordar que de forma provisional jo em fes càrrec.


La renúncia de González s'ha fet de forma verbal, tot i que Ferreira ja ha assumit el càrrec en funcions.

L'ADF està formada pels propietaris forestals del municipi i té representació de l'Ajuntament i del grup d'intervenció immediata. Aquest últim està format pels voluntaris de l'organització.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Manel: Desconozco de que va este proceso judicial y en que consisten las presuntas iregularidades, pero quiero agradecerte la dedicación y esfuerzo que durante años has puesto en el trabajo. 7 días a la semana, 52 semanas al año y año tras año. Hasta pronto

José María Canals. Enviat el 10/mar/09


Jo també vull agraïr-li al Manel la seva dedicacio constant i la seva presència a Valldoreix com a vigilant silenciós dels nostres boscos i de la nostra tranquil-litat. Moltes gràcies Manel. Ana María Torra.

ana maria. Enviat el 12/mar/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.