La poesia homenatja el gènere femení per celebrar el Dia de la Dona a l'Ateneu


  • Comparteix:

La poesia, acompanyada de música ha posat cara i ulls al gènere femení durant la celebració del Dia Internacional de la Dona Treballadora a l'Ateneu Plaça. Dos recitals acompanyats d'una fusió de disciplines artístiques han amenitzat la tarda d'aquest dijous a la vintena de persones que s'han aplegat a l'espai de la plaça Pep Ventura.

L'Ateneu ha volgut mostrar, un cop més, el seu compromís social amb les dones amb un petit homenatge fet de versos i notes musicals. Per commemorar el Dia Internacional de la Dona Treballadora, l'Ateneu ha reunit diversos artistes que han posat veu i música a dos recitals amb una guitarra, un teclat, sons electrònics i diverses imatges suggerents.

La responsable del programa del foment de lectura, Flora Bacquelaine, explica per què han triat la poesia per homenatjar la dona.

Flora Bacquelaine

Hem pensat que la poesia està molt vinculada en el sentit femení.


Una vintena de persones s'han aplegat a l'Ateneu Plaça aquest dijous al vespre per mostrar el seu compromís amb els drets de les dones treballadores.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.