Víctor Alexandre protagonitza avui una ponència a l'espai de narrativa


Temes relacionats

Màrius Serra demana que la Setmana del Llibre també arribi a altres ciutats catalanes (12/mar/09)

Sam Abrams reivindica el pes de la cultura catalana a Europa durant la Setmana del Llibre (11/mar/09)


  • Comparteix:

La carpa de narrativa acull la major part d'activitats d'aquest dijous

La carpa de narrativa acull la major part d'activitats d'aquest dijous

Una xerrada de l'escriptor i analista polític santcugatenc Víctor Alexandre és el plat fort d'avui de la Setmana del Llibre en Català. Alexandre pronunciarà la ponència 'Alliberar, també, l'escriptura' a les sis de la tarda a l'espai de narrativa, situat a la plaça d'Octavià. D'altra banda, al punt del migdia es presentarà el projecte d'Edicions 1984 amb l'editor Josep Cots i l'autor del llibre 'Una màquina d'espavilar ocells de nit', Jordi Lara.

El darrer guanyador del premi Mercè Rodoreda, Víctor Alexandre, serà el protagonista aquesta tarda de la Setmana del Llibre amb una dissertació sobre com un país atípic pot condicionar el cultiu dels gèneres literaris.

Dins l'espai dels petits projectes editorials que es donen a conèixer durant la festa literària, avui és el torn d'Edicions 1984. La cita és també a l'espai de narrativa al punt del migdia.

Els més petits també tenen el seu lloc aquest dijous en la programació de la Setmana del Llibre en Català. A les onze del matí hi haurà un espai de Contacontes i a dos quarts de sis de la tarda els nens i nenes podran convertir-se en els protagonistes del seu relat preferit amb el taller de maquillatge 'Vull ser un personatge de conte'. Totes dues activitats se celebraran a l'espai infantil i juvenil situat a la plaça del Rei.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.