Cinc intoxicats lleus en un incendi en un bloc de pisos entre els carrers Orient i Borrell


  • Comparteix:

Cinc intoxicats lleus en un incendi aquest dijous a un bloc de pisos al carrer Orient. Les 21 famílies residents han passat la nit fora dels seus domicilis, tot i que el foc no ha causat cap dany estructural a l'edifici. L'incendi s'ha originat en un taller de cotxes dels baixos del bloc.

Segons Bombers de la Generalitat, el foc ha començat a mitja tarda quan una petita mànega amb benzina ha impactat amb un calefactor. Ràpidament, el foc s'ha propagat i ha cremat l'establiment. A causa de les flames i del fum, els pisos superiors i els seus residents s'han vist afectats. Cinc d'aquests residents han hagut de ser traslladats a dependències sanitàries per haver inhalat fum.

El cap de guàrdia de Bombers, Josep Colàs, destaca les dificultats per apagar les flames.

Josep Colàs

El fet que s'hagi originat a un taller de cotxes ha dificultat apagar l'incendi.


Tot i que l'incendi no ha afectat l'estructura de l'edifici, les 21 famílies residents passen la nit d'aquest dijous fora dels seus pisos. L'Ajuntament facilita un lloc on passar la nit a aquells afectats que no ho puguin fer a casa d'uns familiars o amics.

L'alcalde, Lluís Recoder, explica per què les famílies dormen aquest dijous fora de casa.

Lluís Recoder

Aquesta nit no la poden passar aquí perquè no hi ha ni llum ni aigua ni gas.



En el dispositiu contra l'incendi, hi han participat vuit camions de Bombers, la Policia Local, Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Visc al costat d'on es va produir l'incendi. Estavem assentades al banc de davant quan va començar i dir que l'arribada de la policia va ser molt ràpida. Els bomber van trigar una mica més en arribar (uns 15 minuts) i això em fa pensar si algú no hauria de lluitar per tenir un parc de bombers situat a la nostre ciutat. Crec que sóm una ciutat suficientment gran com per tenir-lo. Suposo que d'aquesta manera haguessin arribat molt abans. La veritat és que va ser molt espectacular. Salutacions

veina. Enviat el 13/mar/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.