FGC interromprà el servei entre Provença i Muntaner la nit de dissabte a diumenge


  • Comparteix:

FGC habilitarà trens llençadora i autobusos

FGC habilitarà trens llençadora i autobusos

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) interromprà el servei de trens entre les estacions de Provença i Muntaner a partir de les deu de la nit d'aquest dissabte i fins les deu del matí de diumenge. El servei s'efectuarà amb autobús substitutori. Les estacions disposaran de pissarres informatives amb el plànol de localització de les parades.

Aquest tall de circulació s'efectua a causa de les obres que es porten a terme a les instal·lacions de FGC a partir de la nit d'aquest dissabte. Durant la tallada del servei entre Provença i Muntaner, FGC ha habilitat un servei de trens llançadora cada cinc minuts en ambdues direccions entre Plaça Catalunya i Provença. A més hi haurà un altre tren llançadora cada quinze minuts en ambdues direccions entre Plaça Molina i Avinguda Tibidabo pels usuaris de L7.

A partir de Muntaner, les línies S1-Terrassa i S2-Sabadell mantindran el seu horari habitual i, excepcionalment, efectuaran parada a les estacions de La Bonanova i Les Tres Torres.

El servei de trens de la L6 entre Muntaner i Reina Elisenda funcionarà amb els horaris habituals fins a dos quarts de vuit del matí. A partir d'aquesta hora i fins les deu del matí hi haurà servei de trens llançadora entre Sarrià i Reina Elisenda.

A partir de les deu del matí de diumenge el servei recuperarà la normalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.