Els veïns de l'edifici afectat per l'incendi del carrer Orient encara no poden tornar a casa


  • Comparteix:

L'incendi del carrer Orient ha deixat tot l'edifici sense subministraments i amb tots els habitatges plens d'una pols negra i pudent que farà que els veïns hagin de passar com a mínim una altra nit fora de casa. Aquest divendres han pogut accedir als seus habitatges per agafar objectes necessaris, però hauran de tornar a passar la nit a casa de familiars o al Sant Cugat Hotel & Restaurant a càrrec dels serveis socials de l'Ajuntament. Els propietaris del local on va començar l'incendi asseguren que l'assegurança cobrirà tots els danys ocasionats.

L'incendi originat aquest dijous a la tarda en un concessionari i taller de cotxes del carrer Orient no ha afectat l'estructura de l'edifici, però ha inutilitzat els serveis de llum, gas i aigua, i ha fet temporalment inhabitables els pisos a causa de la brutícia i la forta olor que desprèn.

Dues de les veïnes de l'edifici, Maria Teresa Ribé i Maria Teresa Iborra, han explicat la seva situació a Cugat.cat.

Veïnes de l'edifici

No es pot entrar a casa meva, això és molt fort, i sembal que en tenim per bastants dies. / Suposo que l'assegurança del mecànic ho cobrirà.


La propietària del concessionari i taller de cotxes, Irena Navarro, explica que l'assegurança està en regla i que es farà càrrec de tots els danys.

Irena Navarro

L'asseguradora ens ha garantit que no hi haurà cap conflicte, que no hi haurà cap persona que quedi desatesa.


Segons han explicat els Bombers de la Generalitat, el foc va començar quan una petita mànega amb benzina va impactar amb un calefactor. L'incendi va provocar cinc ferits lleus per inhalació de fum. Algunes persones també van haver de ser ateses per atacs d'ansietat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.