L'oposició a la futura llei d'educació reuneix mig centenar de professors davant de l'ajuntament


  • Comparteix:

Professors amb pancartes demanant la dimissió de Maragall

Professors amb pancartes demanant la dimissió de Maragall

Una cinquantena de professors s'han concentrat aquest divendres davant de l'Ajuntament per protestar contra l'actual projecte contra la futura Llei d'Educació. La concentració arriba pocs dies abans de la vaga convocada per dijous de la setmana vinent, quan els professors continuaran demanant més pressupost i menys massificació a les aules.

Amb pancartes que demanaven la dimissió del conseller d'Educació, Ernest Maragall, la cinquantena de professors han volgut fer visible el seu descontentament sobre la futura llei. Segons el sindicat majoritari a l'ensenyament, Ustec, la majoria de personal docent secundarà la vaga del proper dijous.

El representant de la Ustec a la comarca, Jaume Sairol, assegura que aconseguiran que Maragall deixi el govern, encara que sigui d'una manera encoberta.


Jaume Sairol

Potser el conseller Margall no dimiteix però el podrien acabar cessant si el moviment dels mestres continua.



La xifra de professors que s'han concentrat aquest divendres s'ha quedat lluny de la previsió que havien fet els sindicats, que confiaven arribar fins a 200.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.