La Setmana del Llibre en Català alimenta les visites dels restaurants


  • Comparteix:

Els bars i restaurants de l'eix de vianants s'han beneficiat econòmicament de la celebració a Sant Cugat de la Setmana del Llibre en Català. Els establiments consultats per Cugat.cat han confirmat l'impacte econòmic beneficiós que ha comportat l'esdeveniment per al sector de la restauració, especialment durant els dos caps de setmana.

Malgrat que entre setmana l'afluència als establiments de restauració ha estat l'habitual, els propietaris dels locals del centre han valorat molt positivament el fet que la Setmana del Llibre s'hagi fet a Sant Cugat i han confirmat que l'impacte econòmic de l'esdeveniment s'ha deixat notar.

De la seva banda, els establiments que no estan relacionats amb la restauració també han notat un augment de visites durant aquests deu dies, però matisen que no s'ha convertit en un augment de la seva facturació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.