Augmenten un 28% els controls d'alcoholèmia efectuats al 2008


  • Comparteix:

La Policia Local ha efectuat un 28% més de controls d'alcoholèmia al 2008

La Policia Local ha efectuat un 28% més de controls d'alcoholèmia al 2008

Un 9% dels controls d'alcoholèmia de la Policia Local va donar positiu al 2008, gairebé dos punts percentuals menys que l'any anterior. Aquest descens coincideix amb l'increment d'un 28% de les proves en aquest mateix període.

Al 2007, hi va haver 223 positius en els poc més 2.050 controls efectuats, és a dir, un 11% del total. L'any passat, hi va haver 235 positius en les 2625 proves efectuades, xifra que fa caure les infraccions fins al 9%.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell, ha atribuït aquest descens del nombre de positius a una major conscienciació de la població respecte el consum d'alcohol.

Xavier Martorell

El que és important és que l'increment de l'actuació policial no és proporcional a l'increment de l'alcoholèmia positiva. Hi ha una major conscienciació.


D'altra banda, el nombre de denúncies per excés de velocitat ha disminuït un 35% al 2008 respecte l'any anterior. Mentre que l'any passat es van registrar gairebé 1.130 denúncies, al 2007 el cos policial va penalitzar 2.020 conductors.

La majoria d'infraccions s'han efectuat al nucli urbà, seguit de Mira-sol i Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.