Èxit de públic a l'acte organitzat per l'EMD amb motiu del Dia Internacional de la Dona


  • Comparteix:

Èxit de públic a l'acte que l'EMD va organitzar, per tercer any consecutiu, amb motiu de la celebració del Dia de la Dona Treballadora. Quatre valldoreixenques, representants de diferents àmbits de la vida social, van explicar, a través de ponències, com veuen la figura de la dona en l'àmbit laboral.

Mig centenar de persones van assistir divendres a la taula rodona 'Dona en el món laboral', que va organitzar l'Entitat Municipal Descentralitzada. La sala de plens valldoreixenca va comptar amb la presència de l'empresària Imma Lázaro; la consultora Matilde Priante, la directora del grup de teatre Espiral, Trini Escrihuela i Roser Palomés, mestressa de casa.

Palomés representa el model de la dona dedicada a la casa i família, un tipus de vida que la valldoreixenca defensa aferrissadament:

Roser Palomer



La coneguda Trini Escrihuela va relatar que la seva vida ha estat sempre vinculada al món del teatre. Una experiència durant la qual ha estat gairebé sempre envoltada per dones:

Trini Escrihuela



Aquestes són algunes de les aportacions realitzades durant la taula rodona que va organitzar l'EMD de Valldoreix, amb motiu de la celebració del Dia de la Dona. La sessió va comptar amb una àmplia assistència, tant de públic femení com masculí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.