El conseller Pomés clou a Sant Cugat les Jornades Mèdiques del Vallès sobre salut mental


  • Comparteix:

La salut mental no es pot aïllar de la resta de dispositius assistencials. Aquesta és l'opinió del conseller de Sanitat, Xavier Pomés, que va participar divendres a la cloenda de les 22enes. Jornades Mèdiques del Vallès. Uns 400 professionals mèdics de la comarca s'han reunit al Centre Borja de Sant Cugat per posar en comú els seus coneixements sobre la salut mental, des de la infància fins a la tercera edat.

Segons Xavier Pomés, cal avançar cap a la convergència de totes les branques de l'assistència mèdica per aconseguir una major efectivitat en el tractament de les malalties mentals. Escoltem el conseller de Sanitat.

Xavier Pomés

Les diferents xarxes assistencials han d'eliminar les barreres que les separen i interrelacionar-se cada cop més


La 22ena. edició de les Jornades Mèdiques del Vallès ha tractat el tema de la salut mental des de diversos punts de vista, com la psicologia, l'infermeria, la medecina i el treball social. La transversalitat és precisament un dels factors claus per tractar integralment les malalties mentals, com va explicar l'alcalde de la ciutat, Lluís Recoder, en l'acte d'inauguració de les jornades.

Lluís Recoder

La transversalitat és una via necessària per tractar els problemes derivats de les malalties mentals


Les Jornades Mèdiques són una iniciativa de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears. Els organitzadors han triat enguany el tema de la salut mental per tal de buscar respostes als transtorns mentals, cada cop més freqüents entre una població que s'envelleix progressivament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.