L'organització de Barraques aposta per mantenir el format original de la iniciativa


  • Comparteix:

La comissió organitzadora de Barraques 2009 aposta per mantenir el format i el principis bàsics que han regit la proposta des dels inicis. La comissió, formada per voluntaris, ja està treballant en la definició d'activitats i en la programació de concerts que posaran especial atenció en la música feta a Sant Cugat. L'organització ha obert una web, un Myspace i un grup al Facebook per multiplicar els canals de comunicació entre Barraques i els joves santcugatencs.

Els incidents aïllats de l'anterior edició de Barraques van aixecar veus partidàries de modificar el format de l'espai juvenil. Tot i això, els organitzadors aposten per mantenir-se fidels a l'esperit original de la proposta. Així ho ha explicat a Cugat.cat el membre de la comissió organitzadora, Víctor Bosch.

Víctor Bosch

Volem mantenir l'estil Barraques i els seus principis. També volem seguir innovant i buscant més implicació.



En l'apartat musical, els organitzadors volen formar un cartell d'entre 15 i 20 formacions, de les quals més de la meitat seran de la nostra ciutat. A través de l'adreça Myspace.com/brrq09escenaris, tots els grups interessats en tocar poden enviar les seves dades i una mostra de la seva música.

A banda, la setmana vinent s'obre el període de presentació de propostes pel cartell d'aquesta edició. Els treballs s'han d'enviar a l'adreça de correu electrònic brrq09@gmail.com i han de ser treballs adaptables a samarretes i gots i relatius al tema de l'oci nocturn a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.