Neix a La Floresta l'associació El Mussol per a la defensa del paisatge


  • Comparteix:

Introduir criteris paisatgístics en la urbanització de La Floresta és l'objectiu de l'associació El Mussol per a la defensa del paisatge, que s'ha presentat aquest cap de setmana. L'entitat neix amb un esperit de col·laboració amb els veïns i l'administració per aconseguir que el creixement urbanístic sigui compatible amb la preservació de l'entorn.

Un entorn que, segons ha recordat Oriol Ribera, un dels membres del Mussol, és el principal tret diferencial de La Floresta. Per Ribera, l'ajuntament hauria de tenir més cura en la preservació del medi a l'hora d'urbanitzar el districte.

Oriol Ribera

L'Ajuntament només té en compte criteris urbans i hauria de conservar més l'entorn


L'associació El Mussol té la intenció de posar-se al servei dels veïns del districte i de col·laborar amb l'administració. Oriol Ribera.

Oriol Ribera

Tenim un esperit de col·laboració amb els veïns i també amb l'administració


La presentació d'El Mussol ha anat acompanyada d'una jornada de debat sobre urbanisme i medi ambient a La Floresta, on han participat el professor universitari Jaume Busquets i l'urbanista Agapit Borràs. Una de les propostes de l'associació és organitzar una festa lúdica per celebrar el Dia de l'Arbre i posar en marxa un mercat d'intercanvi de llavors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.