L'empresa de càtering Campos Estela ofereix cursos sobre celiaquia als seus treballadors


  • Comparteix:

Els treballadors de l'empresa de càtering Campos Estela, amb seu a Sant Cugat, han assistit aquest dilluns a un curs per conèixer les necessitats alimentàries dels celíacs. Campos Estela és la primera empresa santcugatenca del sector alimentari que proporciona formació sobre celiaquia als seus treballadors.

El curs forma part de les Jornades d'Inclusió Alimentària i, en aquest cas, s'ha basat en una conferència a càrrec de l'Associació Catalana de Celíacs que ha donat les pautes bàsiques per tractar aquesta intolerància alimentària.

La responsable de qualitat de Campos Estela, Esther Matasoler, ha explicat que la celiaquia és una de les intoleràncies més comunes però, al mateix temps, més desconeguda. Matasoler ha fet referència a la necessitat de formar els alumnes perquè els celíacs no siguin exclosos a causa de la seva malaltia.

Esther Matasoler

La idea és començar amb una formació amb tot el personal involucrat en el projecte i acabar amb els nens, que és el col·lectiu amb el qual estem treballant.



El delegat local de l'Associació de Celíacs de Catalunya, Xavier Cortés, explica quin és l'objectiu de jornades com la d'aquest dilluns.

Xavi Cortés

El nostre objectiu és donar a conèixer la nostra problemàtica als associats i a la ciutadania. Campos Estela ha estat la primera empresa local del sector alimentari que ha bastit un projecte educatiu al voltant de la celiaquia.



El curs de formació, al qual han assistit una cinquantena de persones, ha tingut una durada de dues hores. La conferència ha tingut lloc a la Casa de Cultura i ha acabat amb un tast d'aliments sense gluten. Aquesta jornada de formació es tancarà amb un àpat de germanor a principis d'abril, en el qual l'alumnat de les escoles podrà tastar els aliments per a celíacs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.