Isabel-Clara Simó tanca les activitats del Dia Internacional de la Dona a Sant Cugat


  • Comparteix:

Isabel-Clara Simó ha posat el punt i final a les activitats que Sant Cugat ha celebrat en motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora. L'escriptora i periodista ha presentat el seu darrer llibre, 'T'imagines la vida sense ell?' sobre violència de gènere.

La Biblioteca del Mil·lenari s'ha omplert de gom a gom, preferentment de públic femení per escoltar les explicacions de l'escriptora. Isabel-Clara Simó ha desgranat els detalls de la seva darrera obra a través de les tècniques literàries que ha utilitzat per escriure'l. Aquest llibre parla sobre la violència de gènere en una parella del franquisme tot i que segons l'autora, els maltractaments no són el tema principal.

Isabel-Clara Simó

L'objectiu del llibre és trobar un crim perfecte més que no pas parlar dels maltractaments


Amb aquesta conferència, Clara Simó ha tancat els actes del dia de la Dona Treballadora a la nostra ciutat. Segons l'escriptora, és important reivindicar aquests dies fins que s'aconsegueixi la igualtat de gènere.

Isabel-Clara Simó

Evidentment seria millor que no hi fos el Dia de la Dona i que tots els dies de l'any fossin dies de la dona


De la seva banda, Mercè Conesa, regidora de Serveis Personals, present a l'acte, ha destacat la gran participació que han obtingut enguany els actes del Dia de la Dona Treballadora. Conesa s'ha mostrat satisfeta perquè la vintena d'activitats celebrades han anat més enllà del nucli de Sant Cugat i han arribat als districtes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.