La Policia Local destrueix milers d'objectes il·legals decomissats


  • Comparteix:

La Policia Local va decomissar l'any passat 3.000 discs compactes i DVD il·legals de venedors ambulants que els oferien a la via pública. Aquest divendres se n'han destruït públicament 2.500 i la resta s'han enviat als jutjats de Rubí per tramitar les corresponents diligències judicials. L'acte també ha servit per destruir bosses de mà, cinturons i fins i tot algunes armes, com katanes i escopetes, decomissades per la policia en l'últim any.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha estat present durant l'acte de destrucció del material il·legal i ha dit que és important que la policia persegueixi les persones que es dediquen a vendre'l.

Lluís Recoder

Encara que pugui sobtar veure destruir aquest material és el que toca fer, perquè s'han produït il·legalment i la policia ho ha de perseguir.


El cap de la Policia Local, Moisés Simon, ha explicat que, tot i les denúncies fetes i el material decomissat, és difícil enxampar els venedors ambulants.

Moisés Simon

L'any passat es van produir 30 detencions i es van fer també denúncies administratives. A vegades no es pot detenir els presumptes autors perquè surten corrent.






La confiscació dels 3.000 discs compactes i DVD s'inclou dins de les intervencions que efectua la Policia Local en matèria de delictes contra la propietat intel·lectual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.