Els treballadors de la Generalitat que netegen Collserola consideren impossible acabar la seva feina


  • Comparteix:

Els treballadors que netegen el bosc dels efectes de la ventada a Collserola adverteixen que no podran acabar la feina si no s'amplien els recursos humans. Dels nou que la Generalitat hi havia destinat inicialment, només set són els que ara s'encarreguen de la neteja a tot el terme municipal de Sant Cugat.

Aquests treballadors estan destinats a netejar els boscos dels arbres caiguts arran la ventada del 24 de gener. Les tasques han començat a mitjans de mes i s'han d'allargar durant tres mesos, un termini que els operaris consideren insuficient.

Gustavo Moreno és el cap dels treballadors destinats a Sant Cugat.

Gustavo Moreno

Som set treballadors. No podrem cobrir tot el parc de Collserola però ens centrarem en dos espais.


En total, el govern ha contractat un miler de persones en atur per tirar endavant aquesta campanya, que té un cost de set milions d'euros. Les feines consisteixen a serrar els arbres tombats als boscos i deixar-los apilats als camins forestals, perquè es puguin retirar. A part d'aquest operaris, 17 persones contractades pel Consorci del Parc de Collserola i altre personal dels Ajuntaments es dediquen a la neteja d'aquestes restes.

Des de l'equip de govern i des de CiU, es va qualificar de 'ridícula' la dotació prevista per la Generalitat als boscos de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.