Cecot proposa campanyes de conscienciació entre la població per reduir el consum de bosses de plàstic


  • Comparteix:

Logo de la patronal comarcal Cecot

Logo de la patronal comarcal Cecot

La patronal comarcal Cecot proposa campanyes de conscienciació per reduir el consum de les bosses de plàstic entre la població i protegir el medi ambient. Aquesta iniciativa s'oposa a la proposta de la Generalitat de fer pagar per l'ús d'aquestes bosses.

Segons Cecot, les mesures més efectives serien distribuir informació entre la població, finançar campanyes publicitàries i reutilitzar les bosses.

La directora de gremis i associacions empresarials de la patronal, Patricia Sánchez, explica a Cugat.cat una de les propostes de Cecot.

Patricia Sánchez

Nosaltres apostem més per fer servir bosses de roba, però si fossin les empreses qui les haguessin de finançar tindriem el mateix problema. Per això seria útil una ajuda per part de l'administració.



Aquesta solució s'oposa al posicionament de la Generalitat, que planteja reduir la distribució gratuïta de bosses de plàstic o imposar una taxa que haurien de pagar els clients.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.