El programa de Catalunya Ràdio 'Suc de coco', en directe des del campus d'Esade


  • Comparteix:

Entrada al centre

Entrada al centre

El campus d'Esade acull avui la retransmissió en directe de 'Suc de coco', el concurs d'idees emprenedores de Catalunya Ràdio. El programa comptarà amb la presència dels 12 autors de les idees finalistes seleccionades al llarg del tot el darrer trimestre. L'espai començarà a la una del migdia i l'entrada és gratuïta.

El programa consta de tres etapes dividides en tres trimestres. Les millors idees triades pels oients cada setmana s'agrupen en tres grans grups. La idea guanyadora passa a la final trimestral i pot arribar a la gran final i guanyar una volta al món. Algunes de les propostes finalistes són passos de vianants més segurs, bicicletes amb xips antirobatoris i un equip de planxa amb graó per prevenir el mal d'esquena.

El presentador de 'Suc de coco', Xavier Solà, explica per què han triat el campus local per retransmetre el programa.

Xavier Solà

Hem triat Esade per la innovació, la novetat. El campus agrupa l'ensenyament i la innovació, que és la nostra finalitat amb el programa.



L'escola de negocis s'ha mostrat satisfeta de poder acollir el programa i diversos alumnes de la llicenciatura d'Administració i Direcció d'Empreses han estudiat els diversos casos que es presentaran al programa.

El cap de comunicació d'Esade, Oriol Llop, destaca que l'objectiu del programa coincideix amb el del centre.

Oriol Llop

Formar emprenadors és l'objectiu d'Esade i també del programa. Diversos alumnes de l'escola hi participaran.



Els guanyadors seran seleccionats pel comitè de savis del programa. Aquest jurat l'integren la subdirectora general d'Esade, Eugènia Bieto; el director d'Innovació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Josep Maria Ferrer Arpí; el director de Infonomia, Alfons Cornella, i el 'coach' financer i en relacions laborals, Raimon Samsó.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.