Esade acull un concurs d'idees emprenedores organitzat per Catalunya Ràdio


  • Comparteix:

El campus d'Esade ha acollit aquest divendres la retransmissió en directe del programa 'Suc de coco', un concurs d'idees innovadores de Catalunya Ràdio. Els 12 autors de les idees finalistes les han defensades davant del micròfon i diversos alumnes de la llicenciatura d'Administració i Direcció d'Empreses n'han analitzat els pros i els contres.

El programa porta tota la temporada seleccionant les millors idees i aquest divendres s'ha fet una de les tres finals trimestrals que nominaran els candidats a la gran final. El guanyador podrà guanyar una volta al món.

Algunes de les propostes que han arribat fins ara són passos de vianants més segurs, bicicletes amb xips antirobatoris i un equip de planxa amb graó per prevenir el mal d'esquena.

Escoltem la proposta que feia el participant Antoni Pla, sobre un sistema de distribució gratuïta de carros de la compra.

Antoni Pla




El jurat que va escollint les millors idees està format per la subdirectora general d'Esade, Eugènia Bieto; el director d'Innovació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Josep Maria Ferrer Arpí; el director d'Infonomia, Alfons Cornella, i el 'coach' financer i en relacions laborals, Raimon Samsó.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.