Xerrada informativa per guiar als ciutadans en matèria de participació ciutadana


  • Comparteix:

Moment de la xerrada 'Com organitzem la participació ciutadana?'

Moment de la xerrada 'Com organitzem la participació ciutadana?'

'La participació ciutadana no és tan complexa com sembla i cal posar aquest servei a la disposició de la població'. Ho ha declarat el subdirector de Participació a l'Àmbit Local de la Generalitat, Fernando Pindado, a la xerrada sobre l'organització de la participació ciutadana celebrada aquest divendres a la Casa de Cultura.

Sota el títol 'Com organitzem la participació ciutadana?', Pindado ha exposat que la participació ciutadana és senzilla si compta amb una bona planificació.

Fernando Pindado

El que es pretén transmetre és que la participació ciutadana no és tan complexa com sembla. Només és qüestió de tenir una mica d'organització.


Aquest col·loqui ha tingut lloc a l'Auditori de la Casa de Cultura i és el precedent al Taller de Propostes ciutadanes que es farà el 25 d'abril. Aquest taller servirà per debatre idees i propostes sobre el futur reglament de Participació Ciutadana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.