Prop d'una trentena de persones han assistit a la xerrada 'Ciències, Arts i Religions'


  • Comparteix:

L'evolució de l'home ha estat l'eix central de la xerrada que ha ofert el bioquímic Joan Gaya en el cicle organitzat pels Amics de Pedra i Sang. La xerrada, que ha tingut lloc aquest dilluns al vespre, s'ha centrat en les teories del científic Darwin coincidint amb el bicentenari del seu naixement.

Quan l'autor de la teoria de les espècies va publicar el llibre algunes religions no ho van acceptar. El bioquímic Joan Gaya explica el nom de la xerrada 'Ciències, Arts i Religions'.

Joan Gaya

Darwin va plantejar la teoria de l'evolució i això va crear un gran problema amb algunes religions.



Prop d'una trentena de persones han assistit a la xerrada que s'emmarca dins del cicle de conferències 'Tertúlies amb Amics' dels Amics de Pedra i Sang. La propera cita serà el primer dilluns de maig amb el metge i investigador Josep Vidal sota el nom 'l'Epidèmia de l'Obesitat: Cultura i natura'.



  • Comparteix:

COMENTARIS

No entenc perquè un titular ha de començar per esmentar el nombre de persones que van assitir a un acte. L\\'importància del contingut, aquest contingut bàsicament, ha de ser la base de la comunicació al possible lector. Si, a més a més, resulta que van ser cinquanta els presents, vol dir: a) que el periodista no sap comptar o, b) que com passa sempre, o gairebé sempre, ha marxat desprès d\\'haver fet alguna pregunta al ponent i unes quantes fotos quan començava l\\'acte. Penós!

emprenyat. Enviat el 7/abr/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.