La Generalitat convoca les proves d'accés a FP, arts plàstiques i ensenyaments esportius


  • Comparteix:

A l'IES Leonardo da Vinci s'hi imparteixen dos cicles formatius

A l'IES Leonardo da Vinci s'hi imparteixen dos cicles formatius

Més de 3.400 persones del Vallès Occidental s'han inscrit a les proves d'accés a la formació professional, als estudis d'arts plàstiques i disseny i als ensenyaments d'esports que convoca el departament d'Educació de la Generalitat. Les proves es faran entre el 6 i el 19 de maig. A la nostra ciutat aquests estudis es poden cursar a l'IES Leonardo da Vinci, en el cas dels cicles formatius d'FP, a l'Escola d'Art per als estudis d'arts plàstiques, i a l'institut del CAR, pels ensenyaments d'esports.

L'IES Leonardo da Vinci ha impartit aquest curs els cicles formatius d'Electrònica i Administració. A l'institut del Centre d'Alt Rendiment (CAR) s'hi pot estudiar el grau mitjà de Conducció d'Activitats Fisicoesportives en el Medi Natural i el grau superior d'Animació d'Activitats Físiques i Esportives. Per últim, a l'Escola d'Art i Disseny de Sant Cugat s'hi imparteixen els mòduls d'Il·lustració i Gràfica Publicitària.

Les proves d'accés per a tots aquests estudis, tant de grau mitjà com superior, es faran entre el 6 i el 19 de maig. Segons el departament d'Educació, el perfil majoritari dels inscrits és una persona que no té completada l'ESO i que ara vol recuperar els estudis. En el cas de triar els estudis de grau mitjà, els aspirants hauran de passar unes proves corresponents als coneixements d'ESO, mentre que per als de grau superior, les proves equivaldrien als coneixements de Batxillerat.



  • Comparteix:

COMENTARIS

osti tu! avui han de sortir els resultats i estic dels nervis! la gent ja ma comensat a trucar dientme que han aprovat.. i jo encara no se res.. això es durissim..

david boro. Enviat el 26/mai/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.