Alumnes dels instituts de la ciutat es manifesten en contra de la guerra davant l'Ajuntament


  • Comparteix:

Els estudiants han desplegat una pancarta a la plaça de Barcelona

Els estudiants han desplegat una pancarta a la plaça de Barcelona

El sindicat d'estudiants del Front Revolucionari d'Estudiants, que aplega alumnes de l'institut Angeleta Ferrer i Arnau Cadell, ha desplegat una pancarta a la plaça Barcelona demanant que s'aturin els preparatius per la guerra contra l'Iraq. Els estudiants qualifiquen la guerra d'hipòcrita i retreuen a la presidenta del PP, Berta Rodríguez, el seu vot al Congrés en contra de canviar la postura espanyola en el conflicte.

Amb una pancarta on es llegeix "Pau entre pobles, guerra entre classes", el front Revolucionari d'Estudiants retreu al govern de José Maria Aznar que faci seguidisme de George Bush en una guerra, asseguren només motivada per motius econòmics. Un dels portaveus ha estat l'encarregat de llegir el manifest de condemna:

Front Revolucionari d'Estudiants

Els i les estudiants de Sant Cugat ens oposem a una nova guerra imperialista


La presidenta del PP tampoc ha quedat exempta de crítiques. Els estudiants retreuen Berta Rodríguez que en la seva condició de diputada hagi donat el seu vistiplau a la postura espanyola favorable a iniciar una guerra preventiva.

Front Revolucionari d'Estudiants

Recordem que la senyora Berta Rodríguez va votar a favor d'aquesta guerra


Aquest no serà l'únic acte que engega el Front Revolucionari ja que tenen previst fer diferents xerrades als instituts per sensibilitzar els companys sobre una guerra que només respon, asseguren, a una ambició per controlar política i econòmicament l'Iraq.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.