L'equip de govern lamenta el nou retard de l'hospital públic, tot i que diu que era previsible


Temes relacionats

Salut endarrereix un any més la construcció de l'hospital públic de Rubí-Sant Cugat ( 9/abr/09)


  • Comparteix:

Carmela Fortuny, a l'esquerra, en una imatge d'arxiu

Carmela Fortuny, a l'esquerra, en una imatge d'arxiu

L'equip de govern s'ha mostrat 'molt descontent' per l'anunci del nou retard en la construcció del futur hospital públic. La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, ha dit que l'endarreriment era previsible, perquè la Generalitat no té a punt el projecte executiu, i ha reiterat la proposta d'aprofitar les instal·lacions buides de l'Hospital General de Catalunya (HGC) per acollir les especialitats mèdiques que ara manquen a la zona.

En declaracions a Cugat.cat, Fortuny ha criticat el nou retard del projecte però ha afegit que l'equip de govern de Sant Cugat ja s'esperava que l'hospital no podria estar enllestit el 2011, com s'havia anunciat.

Carmela Fortuny

No entenem l'endarreriment, tot i que no ens sobta perquè no ens van presentar el projecte executiu. És una mala notícia per a la ciutadania de Sant Cugat.


Fortuny ha insistit, a més, en l'aposta de Sant Cugat per buscar alternatives a aquest projecte, com aprofitar les instal·lacions buides de l'Hospital General de Catalunya (HGC), amb seu a la nostra ciutat. Segons la tinenta d'alcalde, el retard en la construcció de l'equipament previst a Rubí dóna més força a aquesta proposta.

Carmela Fortuny

Aprofitar l'HGC serviria per agilitzar el procés. Està ben ubicat i podria omplir-se ràpidament dels especialistes que necessitem.


Fortuny ha obert la porta, fins i tot, a reobrir el procés per buscar la millor ubicació de l'hospital públic que donarà servei a Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal. En aquest sentit, la tinenta d'alcalde ha reiterat que l'oferta de terrenys que va fer Sant Cugat continua sent una opció vàlida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.