El Club Muntanyenc denuncia les desigualtats entre països del nord i del sud


  • Comparteix:

El Club Muntanyenc organitza diveses xerrades sobre les desigualtats

El Club Muntanyenc organitza diveses xerrades sobre les desigualtats

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) dedica la programació d'aquest trimestre a denunciar les desigualtats existents entre els països del nord i del sud. Sota el títol 'El trimestre de l'educació per a la solidaritat', s'han organitzat diversos tallers i xerrades per posar sobre la taula algunes de les injustícies presents al tercer món. La conferència 'Desnutrició infantil', a càrrec de Metges Sense Fronteres, l'exposició 'Els bancs passen factura' i el taller 'Apropant-nos a la diversitat' són algunes de les activitats previstes dins la programació.

Dins el cicle de xerrades programat, destaca la conferència 'Comerç Just', a càrrec d'Intermón-Oxfam, i el video-fòrum 'Combatre la fam, projecte de tots', organitzat per Mans Unides. La nova programació també preveu diverses exposicions sobre les desigualtats al vestíbul de la seu de l'entitat. Un club de cinema i diversos tallers per a infants completen la programació d'aquest trimestre.

Amb l'elecció d'aquesta temàtica, el Club Muntanyenc vol mostrar les diferències entre els països del primer món i els del tercer món. L'organització pretén educar els infants sota una perspectiva solidària i igualitària, perquè així s'aconsegueixi en un futur una societat més cohesionada i responsable. El dimarts que ve, l'entitat presentarà la nova programació a la seu de l'entitat.

Totes les activitats són gratuïtes i s'hi pot assistir amb inscripció prèvia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.