Ja es pot consultar a Internet els programa d'activitats del 'Viu l'estiu 2009'


  • Comparteix:

Logo del viu l'estiu 2009

Logo del viu l'estiu 2009

L'Ajuntament ja ha publicat a Internet el programa 'Viu l'estiu' per aquest any. Un any més les activitats són de caire lúdic, cultural, esportiu i de lleure i estan adreçades a infants i joves. Entre les activitats, hi ha campus esportius, com el d'escalda i de golf, els casals d'estiu per als més menuts i tallers de teatre entre d'altres.

A la pàgina web de l'Ajuntament ja es pot consultar el programa del 'Viu l'estiu' d'enguany. El web permet seleccionar les diferents opcions per a la recerca d'activitats entre les quals destaca la de servei de matí o vespre, servei de menjador o d'autobús entre d'altres.

Entre les activitats programades hi ha els bucs d'assaig musicals, els campus esportius, restauració de mobles i tallers d'art. L'Ateneu, l'esplai Pica Roca, el Museu de Sant Cugat i la Unió Santcugatenca són alguns dels espais on es faran les activitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.