Futbolistes i personatges d'animació, protagonistes de les mones de Pasqua


  • Comparteix:

Unanimitat entre les pastisseries de la ciutat. Les mones de Pasqua més venudes aquest any tenen com a protagonistes el món del futbol i els personatges d'animació. Malgrat això, hi ha divergència entre els professionals sobre les vendes. La crisi s'ha notat a algunes pastisseries i els clients han reduït enguany la despesa en mones de Pasqua.

Segons diverses pastisseries de la ciutat, el personatge d'animació 'Hello Kitty' és el preferit dels santcugatencs. Com cada any, també s'han venut moltes mones de Pasqua decorades amb els jugadors del Barça i amb les figures de la factoria Disney.

La crisi econòmica s'ha notat en algunes pastisseries, que asseguren que els clients han complert amb la tradició però han reduït la seva despesa. Per exemple, hi ha famílies que només han comprat les figures de xocolata per enllestir el pastís a casa. En canvi, i malgrat la crisi, alguns professionals de la ciutat han venut més dolços que l'any passat. Algunes pastisseries ja havien esgotat des de feia dies les mones més demanades pels menuts.

Escoltem l'opinió dels pastissers.

Pastissers

Es gasta menys diners. / Els padrins no escatimen en regalar. / Estem per sobre que anys anteriors. / Prefereixen comprar el pastís.


El ventall de preus de les mones va en funció del tamany i la dificultat d'elaboració. Així es poden aconseguir mones des dels 20 euros fins als 180, o més, en el cas de les mones més artesanals i de major tamany.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.