Sant Cugat tindrà un codi de bona conducta administrativa per gestionar la feina entre l'administració i el Síndic


  • Comparteix:

El Síndic de Greuges local, Jaume Clavell

El Síndic de Greuges local, Jaume Clavell

El Síndic de Greuges de Catalunya està preparant un codi de bona conducta administrativa per lliurar als síndics locals properament. Ho ha anunciat a Cugat.cat el Síndic de Greuges de Sant Cugat, Jaume Clavell, que ha avançat també que la idea és tenir-lo enllestit d'aquí a quatre mesos. Un dels objectius és mesurar la feina del defensor del poble per facilitar els contactes amb les administracions.

Una de les propostes de Jaume Clavell extretes de la seva última memòria anual era dotar Sant Cugat d'un codi de bona administració. Segons Clavell, aquesta eina facilitaria la feina del Síndic amb el consistori.

Ara el Síndic de Greuges de Catalunya està preparant un codi similar al pensat per Clavell que anirà destinat a totes les ciutats del país. Segons Clavell, Sant Cugat es regirà per aquest nou codi.

Jaume Clavell

A la vista del que està fent el Síndic de Greuges de Catalunya, serà inútil que jo ho faci perquè ara ja vindrà fet.



Clavell ha explicat que, tot i la feina feta en aquest sentit per part del Síndic de Catalunya, ell adaptarà el codi a les necessitats de la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.