La festa 'Actius contra el Parkinson' agraeix la solidaritat de la ciutat


  • Comparteix:

La festa ha comptat amb una actuació musical i la lectura d'un conte

La festa ha comptat amb una actuació musical i la lectura d'un conte

La delegació santcugatenca de l'Associació Catalana del Parkinson ha celebrat aquest dimecres la festa 'Actius contra el Parkinson'. La cita, que ha comptat amb la lectura d'un conte i música en directe, ha servit per reconèixer la tasca de les entitats col·laboradores amb l'associació. L'acte ha finalitzat amb la presentació del material adquirit amb la recaptació del concert solidari organitzat pel Rotary Club al gener.

El president de la delegació local de l'associació, Esteve Sala, explica que un dels motius de la festa era agrair la col·laboració d'entitats i santcugatencs.

Esteve Sala

Volem donar les gràcies per la gran col·laboració que sempre trobem a Sant Cugat.








L'acte també ha servit per presentar el material adquirit gràcies a la recaptació del concert solidari organitzat pel Rotary Club al gener. L'entitat ha aconseguit així una cadira de rodes, un aparell d'estimulació muscular i una taula especial per massatges.

La secretària del Rotary Club, Montserrat Moral, s'ha mostrat satisfeta de poder ajudar les entitats que treballen a la ciutat.

Montserrat Moral

El concert va ser un èxit i ara l'associació ha pogut adquirir material. És un plaer ajudar a entitats com aquesta.




La festa s'ha celebrat a la sala d'actes de la Casa de Cultura on s'ha llegit un conte i un trio format per un piano, un violí i un contrabaix ha interpretat diverses peces.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.